De Vogelenzang - KSK'S Gravenwezel-Schilde

De Vogelenzang

     

Sinds vele jaren is De Vogelenzang een trouwe partner van KSK 's-Gravenwezel-Schilde.

In brasserie De Vogelenzang ( anno 1841 ) is het aangenaam tafelen in een exclusieve omgeving.

 

Niet alleen het lekkere eten zal u naar hier lokken, ook de setting van De Vogelenzang is een bezoekje waard! De brasserie vond immers onderdak in een oude herberg die dateert van vóór 1841. Deze historische plek is nu omgetoverd tot een trendy brasseriecafé in een bucolisch landschap. Voor iedereen die wil genieten: van lekker eten, van het rustiek decor, het warme onthaal, de weidse vergezichten en de gezellige sfeer.


De Vogelenzang werd in 1991 overgenomen door Erik Willems. Al snel stapten zoon Alain en schoonzoon Peter mee in dit succesverhaal. In 2004 namen zij de bistro aan de overkant over, The Old Birdy. De Vogelenzang breidde 5 jaar geleden uit met de Buitenbar. Ondertussen hebben de vijf kleinzonen Yannick, Jim, Sam, Nick en Beau ook hun plaats gevonden in deze twee gerenommeerde horecazaken. De hele familie werkt er dagelijks hard om de infrastructuur, het menu, de toegankelijkheid en de service optimaal te houden en waar mogelijk te verbeteren.

 

Er staat een jong team in de keuken, onder de leiding van chef Jacques. Met dagverse producten zorgt hij telkens opnieuw voor afwisseling en creativiteit. Alles wordt steeds op een moderne en aantrekkelijke manier geserveerd.

De Suggesties veranderen om de twee weken en zijn steeds om duimen en vingers bij af te likken. Het wordt helemaal een feest als u de kreeft bestelt: de kreeften worden à la minute uit het homarium gevist en komen even later prachtig bereid op uw bord. Zeetong, Simmental vlees en Steak Tartaar blijven de favoriet.

Op de uitgebreide wijnkaart vindt u ongetwijfeld een goede fles die uitstekend past bij één van de smakelijke gerechten die hier geserveerd worden.

De Vogelenzang heeft een gezellig terras, met mist-ventilators waar u in de zomer in alle rust kan genieten van een lekker aperitief. Samen met de mooie veranda biedt het terras plaats voor maar liefst 130 personen. Het uitzicht over de omringende weilanden zal op zomeravonden een oase van rust creëren. Aan onze verwarmde buitenbar kan u genieten van onze uitgebreide drankenkaart.

 

Neem zeker eens een bezoekje op onze website

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!